Actualizare

Titlul e putin tras de par, vine de la “update” 🙂 deci ceea ce fac eu acum e o mica actualizare a informatiei pe care o aveti(cu si despre mine, fotografie, etc). Nu prea am mai fotografiat in ultimula perioada, pentru ca nu prea am mai avut timp si nici idei prea multe de pus in practica(viabile), insa am avut mai mult contact cu deviantART-ul. Acolo se pare ca imi gasesc inspiratia, si am inceput sa ma axez pe “photo-manipulation”. Ce ineamna asta? Iau mai multe stock images(imagini care pot fi modificate fara drept de autor, insa e nevoie de un fel de permisiune), le pun la un loc si din toate iese o imagine finala complet diferita. Un concept nou sau o idee deosebita.

Insa am dat si aici peste ceva probleme. Dupa cum am spus, unele dintre ele se pot folosi doar pe deviantART, si e nevoie de permisiune ca sa le poti folosi in exterior(blog, flickr, etc). Am vreo 2 fotografii la care am cerut aceasta permisiune acum o luna aproximativ, insa se pare ca nu are cine sa imi raspunda, drept pentru care au ramas doar pe deviant imaginile mele. Imi pare rau ca se intampla chestia asta, din moment ce flickr e pagina mea personala si pe deviant nu ma urmareste aproape nimeni(nu prea ma inteleg cu stilul ala :-” ).

Tot in ultimul timp am terminat si proiectul de 52 de saptamani(pentru necunoscatori – e un proiect pe flickr in cadrul caruia in fiecare saptamana dintr-un an[52 in total] se urca pe site o fotografie care e reprezentativa pentru saptamana respectiva).

In fine, nu folosesc imaginile respective pe blog, doar le distribui(cu link inapoi la imaginile mele si acolo se pot gasi si linkuri catre imaginile originale – stock).

Daca aveti vreo idee, critica buna (constructiva) sau orice alt comentariu, nu ezitati sa le faceti cunoscute 🙂

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s